luni, 13 iulie 2009

Ioan Andone şochează: "Nu aş refuza Rapidul"

Fostul antrenor al lui Dinamo şi al Clujului, Ioan Andone, mărturiseşte că ar fi dispus să vină antrenor în Giuleşti în cazul în care oficialii de sub Podul Grant s-ar despărţi de Peseiro.

Totuşi, Ando spune că nu a fost contactat de nimeni pentru a prelua postul de antrenor al Rapidului. Tehnicianul explică că deşi regulamentul nu-i permite să antreneze o altă echipă anul acesta, există o portiţă prin care poate fi numit director tehnic.

"Deocamdată nu am fost contactat de nimeni de la Rapid. Îl cunosc pe domnul Taher prin domnul Badea (n.r. preşedintele CA de la Dinamo), dar nu am vorbit cu dânsul de acest lucru. Dacă postul ar fi liber la Rapid, m-aş gândi serios şi aş fi dispus să vin. Nu mai pot antrena o altă echipă în acest sezon în Liga I, dar pot fi numit director tehnic. Mă bucură aprecierile fanilor din Giuleşti, care mă vor la echipă. Ştiu că Rapid este o echipă de tradiţie în România şi are ca obiectiv în fiecare an Cupa şi campionatul", a spus Andone pentru Newsin, citat de Onlinesport.