luni, 13 iulie 2009

Cornel Penescu: "I-am pregătit un contract în alb lui Dani Coman"

Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, astăzi, că va face tot posibilul să-l aducă la Piteşti pe rapidistul Dani Coman, şi în acest sens i-a pregătit portarului un contract în alb.
"Nu de mine depinde acum dacă Dani va juca sau nu la noi. Am vorbit de mai multe ori cu el şi i-am spus că toată lumea îl aşteaptă cu braţele deschise aici. Multă lume spune că noi nu vom putea să-i oferim un contract pe măsura valorii lui. Îi anunţ pe toţi că dacă Dani vrea cu adevărat să vină la Piteşti, noi i-am pregătit deja un contract în alb. Sunt convins că nu va scrie pe el o sumă astronomică şi sunt convins că sufletul lui de piteştean îl va conduce din nou către echipa noastră" a declarat Cornel Penescu.

Portarul Dani Coman a fost scos din lotul primei echipe, deoarece a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Rapid, scadentă în vara lui 2009. Conducerea giuleştenilor i-a făcut o ofertă pentru prelungirea înţelegerii cu 4 ani, cu un salariu ce ar fi pornit de la 200.000 de euro
pe sezon şi ar fi crescut în fiecare an, pe care însă portarul a declinat-o. Ultima propunere făcută de Fathi Taher lui Coman s-a cifrat la 300.000 de euro anual, ofertă ce a fost refuzată de internaţional.

Portarul în vârstă de 29 de ani a evoluat în 61 de meciuri pentru echipa din Trivale în sezonul 1997/1998 şi în perioada 1999/2005.

Partida Rapid - FC Argeş, contând pentru etapa a 9-a, se va disputa duminică, 28 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu".