luni, 13 iulie 2009

FC Timişoara - Uhrin: "Vrem să continuăm seria victoriilor şi să câştigăm 3 puncte la Iaşi"

Antrenorul lui FC Timişoara, Duşan Uhrin, a declarat, miercuri, că echipa sa îşi doreşte victoria în partida din deplasare cu Poli Iaşi, pentru a continua seria de cinci victorii consecutive din campionat.

"Poli Iaşi joacă mai bine acasă decât în deplasare. Noi ne dorim să ne continuăm şirul de cinci victorii consecutive şi să ne întoarcem cu cele trei puncte de la Iaşi. Cu Dinamo a avut multe ocazii, chiar dacă a pierdut cu 0-2. Trebuie să avem grijă la contraatacurile lor rapide şi, de asemenea, să întărim faptul că suntem favoriţi în acest meci", a spus Uhrin.

Partida Politehnica Iaşi-FC Timişoara, contând pentru etapa a 9-a a Ligii I, se va disputa vineri, 26 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi.

Tehnicianul ceh a mai declarat că nu va odihni niciun titluar în partida de la Iaşi în vederea returului din Cupa UEFA, cu Partizan: "Nu menajez pe nimeni la Iaşi, avem destul timp să ne refacem şi să pregătim meciul cu Partizan.

Mă voi duce la Belgrad să îi văd pe cei de la Partizan în meciul cu Vojvodina Novi Sad".

FC Timişoara a pierdut prima manşă a turului I al Cupei UEFA în faţa lui Partizan Belgrad, scor 1-2, returul dintre cele două formaţii urmând să se desfăşoare la 2 octombrie, pe stadionul Partizan din Belgrad.

Duşan Uhrin a încheiat spunând că atât el cât şi jucătorii săi nu sunt afectaţi de incertitudinea de la nivelul conducerii clubului: "Nu mă interesează stadiul negocierilor şi nici pe jucători, pentru că li s-a spus că nu vor fi probleme".