luni, 30 martie 2009

Miron Mitrea susţine că se simte capabil să intre în luptă cu Vasile Blaga

Şeful de campanie
al PSD, Miron Mitrea, a declarat astăzi că se simte capabil să intre în luptă cu Vasile Blaga pentru Primăria Capitalei, deşi nu a fost încă desemnat candidatul PSD pentru Bucureşti.

"Prezenţa lui Blaga e un semn că va fi o campanie extrem de serioasă. Sunt convins că pot să ţin piept oricărui contracandidat pentru orice funcţie pentru că sunt politician şi ştiu să mă bat", a spus şeful de campanie al social-democraţilor.

Mitrea a susţinut că nu se fac negocieri în partid pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Bucureşti, exprimându-şi speranţa că senatorul Sorin Oprescu va renunţa la
intenţia sa de a intra în cursă ca independent.

"Nu cred că PSD va avea doi candidaţi. Vom merge pe un singur candidat şi se va şti care este acest candidat vineri după Comitetul Executiv", a declarat Mitrea, la finalul unei şedinţe de campanie. Întrebat dacă în opinia sa, Oprescu va candida
ca independent, deputatul a spus că nu crede că "un om serios se poate juca astfel".

El a adăugat că nu se poate vorbi de tensiuni în cadrul organizaţiei de Bucureşti, pentru că aceasta şi-a desemnat candidatul, pe Marian Vanghelie, dar că acest anunţ nu a fost bine primit de unii colegi de la centru. Mitrea a admis că din afara partidului această lipsă de consens se vede "rău", dar că de fapt, această dispută este rezultatul democraţiei interne.